Yritys

JP LEAD - Konepalvelu Oksa Oy


Hei!

Olen Jyrki Oksa ja toimin JP LEADin yrittäjänä. Koulutukseltani olen sähköasentaja ja SeAMK:sta liiketalouden tradenomin tutkinto on päättötyötä vailla. Tradenomin tutkinto tukee minun vahvaa osaamista laskennasta, kilpailutuksesta ja johtamisesta, jota on jo yli vuosikymmenen ajalta. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien, eli 19-vuotiaasta asti. Ennen oman yrityksen perustamista työskentelin ammattikoulun opintojen ohella paikallisessa maanrakennusliikkeessä, tehden maanrakennus- ja remonttitöitä.

JP LEAD on Konepalvelu Oksa Oy:n aputoiminimi ja sen alla yritys tuottaa asiakkailleen urakkalaskentaa, projektinjohtoa, kilpailutuksia, johdon konsultointia ja sisäisen laskennan palveluita. Tällä hetkellä toiminta on yrittäjävetoista palvelun tuottamista, mutta yli vuosikymmenen ajan rakennettu yrittäjäverkosto on toiminnan tukena. Yrittäjän periksiantamaton asenne yhdistettynä laajaan ja osaavaan alihankintaverkostoon takaa asiakkaalle laadukkaan ja halutun lopputuloksen. 

Yritys on alunperin perustettu metsä- ja kaivinkoneurakointia varten, mutta markkinatilanteiden muutokset ja haluni kehittyä talouden osaajana, veivät yritystäni luonnollisesti kohti alanvaihtoa. Työskentely niin työkoneiden kuin papereidenkin kanssa on tuntunut minusta aina luontevalta ja mielekkäältä. Tulevaisuuden visioni sisältää lisää opintoja rakennusalalta, josta minulla on jo käytännön kokemusta useamman hallin ja remontin parissa.