Palvelut

Projektinjohto

Johtamisessa otamme aina huomioon asiakkaan arvot ja toimimme niiden mukaan.  

Suoritamme kohteesi projektinjohdon vastuullisesti, ennakkoon sovitulla tavalla. Johtamisessa otamme aina huomioon asiakkaan arvot ja toimimme niiden mukaan. 

Halutessasi voimme hoitaa projektinjohtamiseen liittyvän työn kokonaan, tai voimme hoitaa johtamisen yhdessä, rajaamalla erilaisia vastuualueita meidän hoidettavaksemme.

Päivittäisten toimintojen johtamisen lisäksi, voimme hoitaa puolestasi myös muita johtamista sivuavia töitä, joita urakan tai työsuoritteen onnistunut toteutus vaatii. Tällaisia suoritteita voivat olla esimerkiksi jälkilaskenta, työmaapäiväkirjat, turvallisuusmittaukset, erilaiset laadunmittaukset ja asiakirjojen asianmukainen dokumentointi.

Urakkatarjoukset

Me voimme auttaa sinut toiminnassasi seuraavalle tasolle. 

Mikäli epäröit ottaa seuraava askelta yrityksen kasvun kanssa, tai sinulla on kädet täynnä aiemmin hankittuja töitä, me voimme auttaa sinut toiminnassasi seuraavalle tasolle. Etenkin julkiset hankinnat sisältävät vaatimuksia jotka vaikuttavat vasta-alkajalle haastavilta, mutta me autamme sinua kohteesi tarjouspyynnön ymmärtämisessä, sekä tarjouksen laatimisessa.

Tarjousta laadittaessa on otettava huomioon urakan kaikki vaatimukset. Vaatimukset voivat liittyä yrityksen käytännön toimintoihin tai yrityksen hallintatapoihin, mutta vaikuttavat lähes poikkeuksetta kustannuksiin. 

Olemme tukenasi urakkatarjoukseen liittyvien riskien hallinnassa ja siten varmistamme yhdessä toiminnan kestävän kehityksen. Kestävän kehityksen varmistaminen on edellytys menetyksekkään yritystoiminnan syntymiselle.

Kilpailutukset

Vertailukelpoisten tarjousten ansiosta ja hintahaitarin pysyessä kohtuullisena, voit varmistua siitä, että et maksa haluamastasi palvelusta liikaa.

Oikein suoritetulla kilpailutuksella saat kohteellesi parhaan mahdollisen tarjouksen ja kaikkien tarjoajien tarjoukset ovat vertailukelpoisia, jonka jälkeen sinun on halutessasi helppo valita mieleisesi urakoitsija. Vertailukelpoisten tarjousten ansiosta ja hintahaitarin pysyessä kohtuullisena, voit varmistua siitä, että et maksa haluamastasi palvelusta liikaa.

Tarjouspyynnön sisältö, sisällönesittely, ehdot ja tarjouksen rajaukset ovat olennainen osa kilpailutusta, niin tarjouksen pyytäneelle taholle, kuin tarjoajallekin.

Me varmistamme tuhansien tarjouspyyntökyselyiden kokemuksella, että tarjouspyyntöösi on helppo vastata ja näin ollen varmistamme tilaajan ja tarjoajan toimivan synergian jo ensi metrillä. 

Halutessasi voimme myös laatia omat suosituksemme toimittajan valinnasta. Suosituksessa voidaan ottaa huomioon myös vaikeammin vertailtavia asioita. Tämän kaltaisia asioita ovat esimerkiksi kotimaisuus, ympäristö tai jokin muu sinun arvoillesi sopiva ominaisuus.

Luo kotisivut ilmaiseksi!